Lær dine elever at kode

Vil du også gerne i gang med programmering i skolen?

Der er flere måder at komme i gang på.

Et initiativ er Hour of code.

Hour of code handler om at give børn muligheden for at stifte bekendtskab med kodning -bare én time i uge 49 (og gerne flere).

Over hele verden arrangerer skoler, fritidsklubber og organistioner aktiviteter med fokus på kodning og programmering. Vær med i initiativet!

Hour of code får du en samling med masser af nemme programmeringsspil og øvelser -lige til at servere for eleverne.

Coding Pirates er fx lige kommet på med deres super fine kodespil, som du både kan spille i browseren og på iPad/telefon. Datteren på 4 år og jeg bliver begge udfordret af, og der er så mange muligheder for selv at bygge baner, og spille andres baner, at der er uendelige timer i spillet.

 

Der er masser af muligheder for at give eleverne en fornemmelse for programmering og kodesprog med offlineopgaver, så hvis der er lidt run på computerne, så er det altså ikke et problem.

 

Læs min kæmpe guide fra sidste år

 

Jeg har oprettet et event på Facebook, for at skabe opmærksomhed omkring Hour of code i Danmark. Vis at du deltager og inviter andre, som også kunne få glæde af enkel og let programmering. Lad os dele vores erfaringer og tips og tricks.

 

Jeg deltager i Hour of code!

 

Kom med dine bedste tips i Facebook-eventet og ræk ud efter andres gode råd.

 

Måske kan du nå at få besøg af en frivillig? Så her i dit område efter en frivillig, der fx kan fortælle din klasse om programmering i hans/hendes job: Find frivillig.

 

 

Kom i gang med programmering med disse apps