En skabelon til datooversigt

Fagdage

Vi har fagdage på min skole. En hel dag med et fag i fokus. Det er ret genialt, synes jeg. Men jeg synes også tre-fire fag uden sammenhæng på én dag er liiiidt overvældende og ufokuseret 😉 Egentlig er jeg nok ret lun på projektbaseret undervisning.

 

En oversigt

Sådan en omgang fagdage kræver en oversigt, og den har jeg lavet, så du selv kan dele en omgang datoer med overskrifter på -til hvad end formål, du har.

Hent den her i PowerPoint:

fagdage kalender

 

Og ja, PowerPoint er det nemmeste for de fleste, når der skal laves grafisk opsætninger.

Inden du deler den på Intra gemmer du den bare som pdf.

Jeg vælger også at printe den i A3 i farver til at hænge i klassen. Enten printer jeg den på karton, ellers laminerer jeg den; så holder den fint.