100 dage fest

Invitation til 100 dage i skole

Hvad er 100 dage i skole?

100 dage i skole er en festdag, hvor vi er halvvejs i skoleåret. Eleverne har gået i skole i 100 dage, og det skal fejres.

Afhængig af placering af sommerferie og juleferie rykker selve dag nr. 100 lidt. I 2018 ligger den den 16. januar på min skole. Den præcise dato behøver ikke at være så vigtig, da det kan fejres gennem hele ugen i de forskellige fag/lektioner. 100 dage i skole kan fejres én dag, et par udvalgte dage eller en hel uge. Helt som du har lyst til.

100 dage i skole er meget stort i udlandet, og er en festdag, der indeholder masser af aktivitet, arrangementer og traditioner.

 

Få at få den præcise dato, har jeg med mine elever sat en prik hver dag på et 100-net. Det gør også, at vi løbende får talt om talt og talt 10’ere og 1’ere.

Hent skiltet her.

 

Hvorfor 100 dage i skole?

100 dage i skole er med til at markere, at skolen besidder en kæmpe kompetence. Vi fejrer, at medarbejdere og elever er der hver dag og tilsammen skaber det, der gør en skole fantastisk.

Det er ikke en straf at være i skole. Det er et generøst, spændende og udviklende fællesskab, så hvorfor ikke fejre det?

Jeg synes, det er meget rammesættende og givende for relationen til elever, at man som lærer fejrer 100 dage sammen. “Vi er på hold sammen, og nu er vi halvvejs. Godt gået!”

 

Invitation til 100 dage i skole

Til min 1. klasse har jeg lavet denne invitation.

100 dage invitation

Hent en redigerbar fil her.

 

 

De skal medbringe 100 af noget, da vi skal lave 10’er bunke og lave en side, hvor vi skriver 100 med de dimser, de medbringer.

Se plade til 10’er-bunker her.

 

Og så skal vi jo fejre med diplom, 100-kager og andet spas.

100 dages fest

 

Hent meget mere inspiration på 100 dage i skole.

 

Se eksempler her fra en tidligere 100 dage-fest.