Live med Periscope

Kig med i min hverdag og stil spørgmål til mig live på chatten!

 

Du har nok hørt mig tale om Perscope før. Nu gør jeg det igen. Periscope er en app, hvor man sende live fra. Det er ret smart. Seerne har mulighed for at kommenterer og like.

 

 

 

 

Gik du glip af en udsendelse?

Som udgangspunkt er Periscopeudsendelser kun tilgængelige i 24 timer, men på hjemmesiden Katch.me, kan man oprette sig og så gemmes videoerne automatisk. Du kan se alle mine videoer her.

Det nemme ved Periscope er, at man når som helst kan gribe telefonen og gå i gang. Jeg har dog også flere gange annonceret udsendelser, så du ved hvornår, du skal sidde klar.

Hvis du har ønsker til en udsendelse, så skriv endelig en kommentar.

 

skolescope#skolescope

Skolescope er et spritnyt initiativ, hvor en lærer sender live hver mandag kl. 15 fra en skole i Danmark.

Jeg vil gerne åbne skolen og slippe alle de gode ideer og tiltag fri. Jeg vil gerne skabe en kortere afstand mellem lærerne, skolerne og de fede projekter.

De første mandage har stafetten været givet videre via Twitter. Hvem ved om vi med tiden får så meget gang i det, at der er en stor aktiv kanal.

Så vil du gerne se hvad andre gør med læringsmål, hvordan de bruge digital produktion eller tweeter i undervisningen, så følg med.

Du kan altid følge mig på Twitter for at få opdateringer om Periscopeudsendelser.

Og som ekstra service, har jeg oprettet en #skolescope-profil, hvor der altid vil være et fastgjort opslag med navnet på den, der scoper.

Sidste sommer gjorde jeg mig (også) nogle tanker om det der med netværk og at dele viden og erfaringer.